두부만드는기계

20년 전통, 아버지부터 아들까지 대를 이어서 두부를 만들고 있는 두부공장┃20 years traditional tofu┃Ko…

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작성자 마요푸드 MAYO FOOD 작성일21-02-07 00:00 조회11회 댓글0건

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[20년 전통, 아버지부터 아들까지 대를 이어서 두부를 만들고 있는 두부공장┃20 years traditional tofu┃Korean Street Food]

Information

광명시장 두부공장[Tofu Factory]

Basic Tofu: KRW 2,000(1.79$)✔
두부: KRW 2,000✔
흑임자 두부: KRW 3,000✔

Comment
: 광명시장에 있는 20년 전통, 아버지부터 아들까지 대를 이어서 두부를 만들고 있는 두부공장. 소문난 두부라 만들어지는 족족 사람들이 사간다. 일반 두부도 맛있지만 흑임자 두부, 3-4시간 뒤면 다 팔려서 빨리 사야한다.

Comment
: 20 years of tradition in Gwangmyeong Market, Tofu Factory, which has been making tofu for generations from father to son. Regular tofu is also delicious, but black sesame tofu is sold out in three to four hours, so you have to buy it quickly

Location: https://goo.gl/maps/7Fs8rVPWPTh8e6or5

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